Foto’s Chrysant ”Anastasia”

Wat een super mooie foto’s als presentatie voor op het klokfront. Onze complimenten maar ook van de veilingmeester!

Angelique Brabander

Broers en zus foto

Wij zijn ontzettend blij met de foto die Ester voor ons gemaakt heeft. Alle kids staan er ontspannen en met twinkelende ogen op. Een vakvrouw. Ester bedankt voor de waardevolle herinnering aan de muur.

Rieke

Foto’s i.v.m. sollicitatie

Ik en foto’s, dat gaat echt niet samen. Ik sta op weinig foto’s, ik ben meestal degene die ze maakt!
Echter, sinds kort weer aan het solliciteren en om mijn CV wat te verbeteren, had ik een goede foto van mezelf nodig. Gelukkig kon ik snel terecht en is het toch gelukt om een paar mooie foto’s te maken die perfect zijn voor mijn CV, LinkedIn, etc.
Zeer tevreden over de service en kwaliteit!

Rianne Bergenhenegouwen

gezin fotoreportage

Geweldig, was meer dan 10 jaar geleden dat wij met het gezin een reportage hebben laten maken, na een leuk contact met Ester na de schoolfoto’s hebben we Ester gevraagd voor een reportage. Wat een feestje en een ontspannen sfeer in de studio (ik ga niet graag op de foto). Een geweldige reportage met 3 grote tieners en een feestje om de foto’s te bekijken
* aanrader *

Dank je wel Ester

Sonja Berkel

Fotoreportage verkoop woning

Ester kon gelukkig op korte termijn foto’s van onze woning komen maken, waarmee ons huis snel op Funda gezet kon worden. Ester klimt op het dak van de schuur, kruipt in hoekjes van kamers en denkt mee om het huis zo goed mogelijk op de foto te krijgen. Dat waarderen wij zeer en ons huis was gelukkig ook snel verkocht.

Hartstikke bedankt Ester voor je professionele foto’s en fijne samenwerking!

Groetjes, Remco & Anouschka

Remco en Anouschka

Gezinsfoto’s

Wij komen al jaren als gezin bij Ester voor onder andere portretfoto’s. Afgelopen juli waren we er met het gezin en hebben we groepsfoto’s laten maken door Ester. Zoals altijd gezellig, in de studio bij haar in huis. We waren helemaal op ons gemak en Ester maakte leuke grapjes om ons echt oprecht te laten glimlachen op de foto’s. De uiteindelijke foto’s zijn dan ook ontzettend mooi geworden.

Britt Henneken

Familiefoto

Ester is een hele fijne fotograaf die de tijd neemt om de mooiste foto’s te maken. De sfeer is heel ontspannen, zodat iedereen zich prettig voelt. Wij waren met een grote familie met veel kleine kinderen en een hond en alles liep perfect. De communicatie verloopt ook heel prettig.

Marleen

Zo mooi en puur

Het was een uitdaging, een klein meisje van 4 weken samen met haar zus van 4 jaar op de foto. Spannend vooral, we hadden ons kleine meisje nog nooit zo wakker gezien als bij Ester. Ook had de kleine meid er niet veel zin in. Met spanning gewacht op het resultaat en wowww wat zijn de foto’s mooi en zo natuurlijk je ziet er niks van dat de kleine meid soms flinke huilbuien had. Wat is Ester toch een fantastische liefdevolle fotograaf onze dochter van 4 wil nu iedere dag naar haar toe.
Bedankt voor de super stoere foto’s met papa en de lieve foto’s van de zusjes top top top!!

Martine van Haaren

Foto’s website

Geweldige fotosessie.
Ester weet precies hoe ze je op je gemak moet stellen.
Een professionele vakvrouw met oog voor details.

Emmy Vos

Schoolfoto’s

Het is fantastisch verlopen. Alles staat er goed op. Bedankt voor je inzet. De leerlingen vonden het een feestje

Niels

Samen met de hond

Top , daar heb ik alles mee gezegd .
Maar ik heb Ester eerst gebeld en dat kwam goed over .
Toen alles door genomen, ook dat verliep goed .
Toen de foto’s maken met de hond, verliep ook goed, Ester kreeg ons aan het lachen .
Dat was op de foto’s te zien en de hond deed het ook goed .
Ester ging goed met de hond om .
Bedankt

Christina Hompes

geweldig resultaat van een speciaal verzoek

Ik wilde graag een vergroting op canvas van een kleine originele foto uit de jaren ’50. Het origineel bleek behoorlijk beschadigd. En ik wilde ook nog een beetje snel, het was voor een verjaardag. Bij elkaar best wat hobbels. Voor Ester een uitdaging die ze graag aangaat. Met veel vakmanschap, creativiteit en flexibiliteit heeft ze een geweldig resultaat neergezet! De canvas -mijn vrouw als 4-jarige met haar opa- hangt prominent in de kamer; een dierbare herinnering is tot leven is gebracht.
Heel veel dank!

Koen Altena

Verplicht veld